top of page

Ontketen je kracht

Vanaf 2 oktober gaat de online cursus "Ontketen je kracht: Bevrijd jezelf van belemmerende patronen & transformeer je mindset"van start. En jij kunt daar aan meedoen... Speciaal voor jou heb ik een eenmalige aanbieding!

Bevrijd jezelf van belemmerende patronen & transformeer je mindset

Ontdek de magie van Zelfvertrouwen, Zelfliefde en Persoonlijke transformatie in 7 stappen

Meld je nu aan voor de online cursus en maak  - als een van de eerste - gebruik van de early, EARLY Bird prijs van €99 ipv een regular ticket van €149. Deze actie is slechts 24 uur geldig en is echt alleen voor deelnemers van de challenge.

 

Na het succes van de gratis “In 8 dagen naar je kern challenge” zijn er heel wat processen in gang gezet. Maar liefst 94 mensen deden mee aan de Challenge waarbij hun authentieke zelf centraal stond. Omdat de Challenge veel heeft losgemaakt bij mensen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een manier om door te pakken.

 

Vanaf 2 oktober start de gloednieuwe online cursus “Ontketen je kracht: Bevrijd jezelf van belemmerende patronen en transformeer je mindset.”

 

Moet je voor een deelname aan deze cursus verplicht hebben meegedaan met de challenge?
Nee, zeker niet. Iedereen die toe is aan een transformerende cursus is welkom. Maar het voordeel van je deelname aan deze challenge is wel dat jij, omdat je hebt deelgenomen, als allereerst de kans krijgt om je op te geven voor de aankomende cursus. Speciaal voor alle challenge deelnemers is er namelijk een eenmalige aanbieding. 

Heb jij ook last van...

> Laag zelfbeeld
> Pleasegedrag 

> Negatieve zelfpraat 

> Jezelf wegcijferen

> Toxic/niet dienende relaties aangaan

> In het verleden blijven hangen

> Jezelf kleiner maken

> Weinig zelfvertrouwen

>Je grenzen niet kennen/aangeven/bewaken
 

En ben jij er klaar voor om deze belemmerende patronen aan te pakken? 

Dan is deze online cursus voor jou DE ULTIEME stap die jij gaat zetten naar je authentieke zelf!

DSC07846.jpg

Je herkent het waarschijnlijk wel...

Je hebt al talloze zelfhulp boeken in je kast liggen waarvan je er misschien pas een of twee voor een deel of helemaal hebt gelezen, je volgt verschillende socials met inspirerende quotes, bekijkt dagelijks coaches op je tijdlijn die je zouden moeten motiveren maar…
Je scrolt gauw weer verder…


”Leuk allemaal maar ik kan dit niet”

Je hebt weleens een psycholoog of coach gehad maar van een echte match was geen sprake, laat staan van transformatie.  En je hebt de motivatie om te willen groeien, maar de agenda van je dagelijkse leven sluit vaak niet aan op die van je wensen. Helemaal top. Ik ben trots op jou. Dit betekent namelijk dat je al wel bewust bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en dat je ervoor open staat om te groeien, maar dat nog niet helemaal je gewenste resultaten hebt behaald.

Waarom deze cursus wél bij jou aansluit

Ontdek waarom deze “Ontketen je kracht" cursus wél bij jou aansluit zodat je eindelijk de transformatie kan ondergaan die jij nodig hebt om in jou kracht te gaan staan:
 

1. Het is een online cursus waardoor afstand geen obstakel is.
 

2. De cursus start 2 oktober maar jij bepaalt zelf wanneer je de cursus volgt. Jij kunt dus je eigen agenda indelen.


3. De cursus is per module ingedeeld op belemmerende patronen waardoor het heel herkenbaar is, je gericht theorie en ervaringen meekrijgt. 
 

4. Het is een hele praktische cursus. Ofwel, ja ik deel theorie en ervaringen maar je krijgt ook een super dik werkboek met allerlei coaching tools en oefeningen die per module zijn uitgewerkt zodat jij de door mij ingesproken video’s ook zelf kunt omzetten in de praktijk. 
 

5. Je krijgt een community bij de cursus. De cursus bied namelijk net als met de challenge, de mogelijkheid om comments, kennis en ervaringen te delen met gelijkgestemden die ook deelnemen aan de cursus.
 

6. Ambieer jij het zelf ook om coach te worden of ben je al coach maar kun jij wel een lading aan coaching tools gebruiken tijdens je eigen coaching sessies, dan is het super dikke werkboek met heel veel praktische coaching tools super handig voor je.
 

6. Wil jij de cursus krachtig doorpakken dan bestaat er ook de kans om met een ticket upgrade een 1-op-1 coaching sessie met mij persoonlijk in te boeken. Aan de hand van de cursus gaan we dan samen evalueren hoe je de cursus hebt doorlopen en maken we daar een plan van aanpak op zodat je kunt doorpakken. 

Leven vanuit je authentieke zelf

Zet je pijn om in kracht

Stel je voor dat je je transformatie bent ondergaan en je eindelijk meer vanuit je authentieke zelf leeft. Ofwel, je bent zelfverzekerder omdat je jezelf beter op waarde weet in te schatten. Je bent selectiever in waar je je energie aan uitgeeft. Je cijfert jezelf niet meer weg maar durft jezelf juist te laten zien en in je kracht te gaan staan. Je hebt een grote schoonmaak gehouden binnen je sociale contacten waardoor er ruimte is ontstaat voor nieuwe mensen en kansen. Je leeft niet meer in het verleden maar richt je juist op je toekomst die je wilt gaan aantrekken. Je voelt meer liefde voor jezelf en hebt meer zelfvertrouwen. Je hebt een positievere mindset en ook een positiever zelfbeeld. 

 

Dit noem je Leven vanuit je authentieke zelf. Tijdens deze cursus leer je jezelf toestemming te gegeven om je pijn om te zetten in kracht. Zodat je eindelijk je leven gaat leven ipv dat je leven jou leeft. 

IAmHealing - Melissa Hoogeveen - Over mij - Foto door Christina Seminskaja_edited.jpg

Na deze cursus...

 

  • Weet jij waar je belemmerende patronen vandaan komen en je weet ze om te zetten in je kracht

  • Weet jij wanneer je getriggerd bent of je onzeker voelt dit om te buigen naar dienende gedachten en gedragingen

  • Ervaar je meer zelfliefde en kun je jezelf op betere waarde inschatten waardoor je zelfvertrouwen vergroot

  • Sta jij op je strepen en weet je beter je grenzen te bepalen, aan te geven en te bewaken

Dus: ben jij klaar voor transformatie? Wil jij in je kracht staan en af van belemmerende patronen?  

Eenmalige aanbieding

Neem vandaag nog de sprong en schrijf je in voor de online cursus. 

Profiteer van de zeer speciale, early, EARLY Bird prijs van slechts €99,
in plaats van €149.

Deze unieke aanbieding is slechts 24 uur geldig en is exclusief voor deelnemers van de challenge. 

bottom of page