top of page

Werken met mij

Hieronder vind je een overzicht van de diensten en trajecten die ik op dit moment bied. 
 

Ik geloof dat ieder mens uniek is en daarom ook unieke behoeften heeft als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, zelfliefde en heling. Ik werk met jou samen om een traject op maat te maken dat past bij jouw specifieke situatie en doelen.

Daarom is het intakegesprek volledig vrijblijvend en zonder enige verplichting. Het is een kans voor ons om elkaar te leren kennen, jouw specifieke situatie te begrijpen en te bepalen of we de juiste match zijn om samen te werken.

I Am Healing traject

€1500

7 sessies van 1,5 uur inclusief gratis telefonisch intake a 30min

Tijdens een I Am Healing traject bespreken we samen waar je momenteel het meeste tegenaan loopt in je dagelijkse leven. Je kunt hierbij denken aan bv. Een laag zelfbeeld, please gedrag, jezelf wegcijferen, je grenzen niet kunnen stellen en/of bewaken, weinig zelfvertrouwen, bevestiging nodig hebben van anderen of jezelf wegcijferen. Maar je kunt bv ook denken aan een trauma dat nog niet goed verwerkt is of het loslasten/vergeven van mensen of situaties uit je verleden. Dit zijn slechts voorbeelden waarmee we aan de slag kunnen gaan. Dit kan bv ook een combinatie zijn van een aantal genoemde punten. We bepalen samen waar je staat en waar je heen wilt en wat je leerdoelen zijn. Geen 7-sessietraject is het zelfde. Wat houdt dat in? Dat de 7 sessies geen stappenplan is van stap 1 naar stap 2 enz. Elke sessie zal maatwerk zijn. Ofwel, wat speelt er op dat moment en wat past op dat moment bij jou proces en emoties. Tijdens de sessie maak ik o.a gebruik van Innerlijk kind werk, Schaduwwerk, Mindset coaching en (Quantum) Hypnose. Op die manier werken we aan het verleden, je heden en je toekomst. Op zowel bewust als onbewust niveau om zoveel mogelijk voor jou uit de sessies te kunnen halen. Na de sessies kan het ook zijn dat je huiswerk meekrijgt. Dit wordt dan besproken tijdens de volgende sessie. Loop je tegen persoonlijke uitdagingen aan tussen de sessies door dan kun je me gerust een app sturen. Wanneer ik in de gelegenheid ben zal ik je voorzien van antwoord, een oefening die je helpt op dat moment of fungeren als safe space om te kunnen ventileren. 

Benieuwd wat een traject voor jou kan betekenen of heb je hier verder vragen over plan dan gerust een vrijblijvende telefonische intake in van 30 minuten.

Trippel-sessie

€360

3 coaching sessies van 1 uur

Een trippel-sessie bestaat uit 3 sessies waarbij we bij sessie 1 gaan richten op 1 leerdoel. Bv: je wilt leren om meer voor jezelf op te komen, je grenzen aan te geven en/of bewaken of meer in verbinding te staan met jezelf. Nadat we dat doel helder hebben gaan we daar een aantal acties op uit zetten dmv een stappenplan. Tijdens sessie 2 richten we ons op hoe je je plan hebt uitgevoerd en waar je tegenaan bent gelopen en hoe je dit kunt gaan verbeteren. Hierbij stellen we het plan van sessie 1 weer bij. En tijdens sessie 3 reflecteren we op je proces. Je successen, je leerpunten maar ook krijg je tips of tools mee hoe je jezelf scherp kunt houden in het vervolg.

Duo-sessies

€350
inc btw

2 coaching sessies van 2 uur

Een duo-sessie bestaat uit een Baby-hypnose en een Innerlijk kind sessie. Tijdens een baby hypnose ga je terug naar het eerste deel van je leven als mens zijnde. Tijdens dit deel maak je kennis met waar het voor jouw als mens allemaal begonnen is. Door terug te gaan naar jezelf als ziel zijnde en je conceptie fase krijg je inzichten mee vanuit een hele andere hoek van jezelf. Door de connectie met je hogere zelf tijdens dit proces, worden er inzichten van je onderbewustzijn naar je bewustzijnsveld gebracht. Deze inzichten zullen je een andere kijk geven op wie je bent, waar je vandaan komt en soms zelfs wat je op Aarde komt doen.
Door deze sessie ontstaat meer begrip en compassie voor jezelf maar ook voor je moeder die jou draagt tijdens haar zwangerschap van jou, en kan er makkelijker heling plaats vinden in je hart. Tijdens een hypnose sessie komt het ook geregeld voor dat je inzichten krijgt uit je vorige leven(s). Je ontvangt wat je mag ontvangen op dat moment. Tijdens een innerlijk kind sessie ga je terug naar het tweede deel van je leven als mens zijnde. Jij als (klein) kind. Tijdens dit deel ga je contact maken met je innerlijk kind. Vervelende gebeurtenissen en trauma’s zitten diep geworteld in ons systeem. Door dit aan te kijken en omarmen wordt er ruimte gecreëerd voor heling in jouw hart en in je zijn. Deze innerlijk kind sessie volgt naadloos de baby hypnose op omdat deze voortborduurt op je ervaring in je baby tijd. In het kader van ’zelf liefde zijn’ leggen deze sessie samen een goede fundering omdat je met deze sessies aan de slag gaat met je kern. Daar waar het allemaal is begonnen. Daar waar we vaak afgeleerd hebben dat we geen zelfliefde hoeven te zoeken buiten onszelf, maar dat we zelf al liefde zijn! Deze sessies zijn beide geen symptoombestrijding maar een directe aanpak in je kern.

1:1 coaching

€111

Coaching sessie van 1 uur

Heb je behoefte aan een kort coachingsgesprek waarbij je kunt ventileren, inzichten krijgt maar ook handvaten die je direct kunt toepassen in je leven, dan is dit een aanrader. Als het om heling gaat bestaat er niet zoiets als een quick fix. Maar soms heb je alleen even behoefte aan een objectief iemand die je net even anders kan laten denken en kijken naar een situatie dan je zelf al doet. Ben je benieuwd naar een langer traject maar wil je eerst oriënteren, dan biedt een coaching sessie als deze zeker een uitkomst.

Intake

Gratis

Vrijblijvende intake van 30 min

Wil je heel graag met jezelf aan de slag in het kader van zelfliefde maar weet je nog niet goed welke I Am Healing vorm het beste bij je past? Plan dan gerust vrijblijvend een 30 minuten call met mij in. Dan maken we kennis, kan ik luisteren naar waar je tegenaan loopt en kan ik je vertellen wat de opties zijn waarna jij voor jezelf kunt bepalen wat voor jou goed voelt.

Lezingen & Workshops

Op aanvraag

Lezing en workshops voor bedrijven

Naast het geven van 1-op-1 coaching trajecten heeft I Am Healing ook nog andere vormen om zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te brengen.

Tijdens mijn lezing “Van jezelf houden kun je leren” neem ik gasten mee naar wat zelfliefde is, waarom het belangrijk is om van jezelf te houden en hoe je dit kunt leren. 

Workshops en groepstrainingen in het kader van zelfliefde voor particulieren maar ook professionals. 

Thema’s die voorkomen tijdens: Zelfliefde, Verbinden met jezelf en andere, Persoonlijke ontwikkeling, Trauma, Neurowetenschap, Innerlijk kind werk, Mindset coaching en (Quantum) Hypnose. 

Wil je mij boeken voor een lezing of workshop, dan kun je het beste een mailtje sturen naar info@iamhealing.nl

All For One

Op aanvraag

Workshop in kleine groep 

Samen met Mindset coach Kristel Melissa bieden wij geregeld workshops aan waarbij de persoonlijke ontwikkeling van vrouwen centraal staat. Tijdens onze workshops zetten we vrouwen in hun kracht door onze kennis en ervaringen te 

delen. Waardevolle kennis en ervaring over mindset en spiritualiteit die we samenbrengen in een wisselend Powerful programma met als doel om vrouwen te leren sterker in het leven te staan. Kan jij wel een powerboost gebruiken en wil jij bij de eerstvolgende workshop aanwezig zijn, houdt dan onze insta: @41_allforone in de gaten voor alle laatste inhoudelijke updates.

Klaar om in actie te komen? Boek je gratis intake!
Melissa Hoogeveen - Footer Background.png
bottom of page