top of page

Disclaimer

Auteursrechten
Tenzij anders vermeld behoren de auteursrechten op de inhoud (tekst, beeld, geluid, video, etc.) van deze website (IAmHealing.nl en alle onderliggende pagina’s) te allen tijde toe aan I Am Healing. Je kunt aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

Juistheid verstrekte informatie
De inhoud van IAmHealing.nl en alle onderliggende pagina’s wordt met zorg door ons samengesteld en onderhouden. Helaas kunnen we niet uitsluiten dat deze vrij van onvolledigheden of fouten is. Wij kunnen dus geen garantie geven dat de informatie volledig en juist is. Hoewel we dit vervelend vinden, aanvaarden we daarvoor geen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid. Wel zouden we het fijn vinden als je ons wijst op eventuele fouten, zodat we die kunnen aanpassen.

 

Aansprakelijkheid
Gebruik van informatie en gegevens op deze website vind geheel op eigen risico plaats. Voor eventuele schade die door direct of indirect gebruik van onze website zou zijn veroorzaakt, de inhoud en het gebruik van onze website aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.

Wijzigingen
I Am Healing behoudt zich het recht om deze disclaimer eenzijdig aan te passen en onderdelen hiervan te verwijderen of toevoegen. Wijzigingen zullen we op deze website publiceren. Gebruik van de website na aanpassing van de disclaimer betekent dat je akkoord gaat met de gewijzigde disclaimer.

bottom of page