top of page

Testimonials

Lees hier meer over de ervaringen van anderen. 

Zelf een review achterlaten? Dat waardeer ik enorm! 

I Am Healing Traject

I Am Healing Traject

Soraya, 30

Tijdens het traject van Melissa heb ik veel geleerd. 
Bijvoorbeeld hoe ik met moeilijke situaties kan omgaan, hoe ik bij mijn eigen energie blijf bij moeilijke gesprekken. Familie banden zijn sterker geworden, omdat ik uit mijn comfort zone ben gekomen en emotioneel heb opengesteld.  Innerlijke kind sessie heeft mij zelf erg geholpen om mijn trauma's te verzachten en vanuit een andere manier er naar te kijken. Daardoor ben ik bewuster geworden, weet ik meer wat ik nodig heb en kan ik betere grenzen stellen. Melissa is een doorzetter, ze motiveerde mij om een situatie aan te gaan en keuzes tegenover elkaar te zetten. Melissa is duidelijk in communicatie en is erg betrokken. Je ziet aan haar dat ze haar werk met plezier doet en dat stelde mij op mijn gemak. Al met al ben ik blij dat ik dit productieve traject heb gevolgd bij Melissa.

Sara Saengwilai, 35

How I learned to give voice to my inner child...
15 years of psychological therapy behind me and I won't say it didn't help me, but I couldn't get through to my real source of pain back then and I didn't have the courage or the will to make my inner child speak! But what did this little girl need to talk about so badly? Sexually abused at a young age, she kept silent for far too long! It was 29 years before I met Melissa to give me back my voice 🙌🏼❤️
There I was, 35 years young, mother of three wonderful boys and a little girl trapped inside! My soul was tired, many times I wanted to give up...I asked the universe to send me help and manifested ceaselessly....
That's when I met her - a wonderful soul named Melissa. But there was this barrier of language! I speak English, she speaks only Dutch and a little English, but we accepted the challenges. We defied the circumstances because quickly I made progress as within a few days of working together I finally met my inner child! Believe me when I tell you she sat there staring at me! I am finally allowed to speak!
YOU 👆🏻 can make the impossible possible...healing is the only answer I have from now on! And I am only at the beginning of my progress 🙏 I can only imagine how far Melissa's coaching will take me!
Thank you universe for the best delivery I asked for

Dionne, 32

​Hoe kan je mensen uit je verleden voor vreselijke dingen vergeven en loslaten?
Dat was het eerste wat in mij opkwam toen Melissa hierover sprak. Maar de wil om ervan los te komen was groot. Dus ik ging het aan. Na een goed gesprek van te voren en de uitleg van Melissa dat vergeven niet betekent dat ik het doe voor hun, maar uit liefde voor mezelf voelde ik dat ik het juiste ging doen. Bij bepaalde personen visualiseren merkte ik meteen dat ik in de fight modus wilde gaan. Melissa heeft het zo goed verwoord dat tranen stroomde en in de sessie ik letterlijk mijn strijdbijlen kon neerleggen. Niet voor hun, maar voor mijzelf. Dingen die ondanks alle therapieën maar bleven terugkomen heb ik nu doorbroken op energetisch niveau. Dat geeft rust, acceptatie en hoop. Hoop op de daadwerkelijke afsluiting en dat ik al hun daden en pijn kan gaan omzetten naar kracht en kwaliteit. Wie ik nu ben.

Annemieke | Vrouw 30

​Ik merkte dat ik de laatste maanden steeds meer met mijzelf in de knoop zat.

Steeds vaker werd ik enorm chagrijnig van zaken waar dat helemaal niet nodig is. Ik kreeg paniekaanvallen en kon mijzelf niet tot reden brengen. Met de directe mensen om mij heen botste ik steeds vaker omdat ik simpelweg niet mijzelf was.

Voordat ik bij Iamhealing uitkwam had ik een gesprek op een psychologiepraktijk, dit klikte voor mij niet. Ik kon niet mijn ervaringen delen met iemand waar ik de klik simpelweg niet voelde. Via de lezing over zelfliefde heb ik ervoor gekozen om deze sessies te volgen. Hierbij kwam ik erachter dat mijn 2 hoofddoelen waren om trauma's te verwerken en weer leren van mijzelf te houden.
De sessies heb ik zeer positief en warm ervaren. In een fijne en knusse omgeving samen met een zeer warm en open persoon is het voor mij gelukt om mij open te stellen. 

Wat mij het meest is bijgebleven is de babyhypnose. Tijdens deze sessie heb ik ervaren dat ik altijd een kilte heb gevoeld bij mijn vader, al vanaf het eerste begin van mijn zijn. Wat ik op dat moment ervaarde qua gevoel is later ook bevestigd door mijn moeder, echt heel bijzonder. Verder voelde ik mij bij mijn moeder heel warm, veilig en had ik vooral het gevoel daar lekker te willen blijven met haar. Als laatste, wat mij ook het meest is bijgebleven, is het moment dat je jezelf als klein mini mensje vast hebt. Dus hier ontstaat zelfliefde, zelfacceptatie en nog veel meer. Het was zo bijzonder dat ik ook niet precies kan omschrijven wat het voor mij heeft betekend. Maar voor mij is dat de veilige plek geweest tijdens mijn herstel. Hier vind ik de rust in alle hectiek, en het allerbelangrijkste: zo samen met mijzelf, kan ik mij beschermen tegen negativiteit om mij heen.

Hypnose heb ik altijd gezien als 'ik knip in mijn vingers en dan doe je wat ik zeg'. Eigenlijk is het voor mij geweest als een zeer diepe vorm van meditatie en visualisatie. Het heeft mij heel veel geholpen tijdens mijn proces van herstel omdat het mij heel veel inzicht heeft gegeven in waar ik enorm vast liep in mijn eigen chaotische denken.

De sessies hebben mij opgeleverd dat ik nu weet waar zelfliefde ontstaat. Dat ik goed ben zoals ik ben, sterker, ik ben PERFECT zoals ik ben. Jij bent de enige die mag bepalen hoe jij je voelt, nooit een ander door diens mening. Iedereen is anders, en iedereen is perfect, zowel ieders innerlijk als uiterlijk.
Ik merk dat ik van de sessies veel duidelijker mijn grenzen durf te stellen. Ook voel ik dat ik vooral zelf in de hand heb hoe ik me erbij voel als er iets negatiefs gebeurd, en niet een ander. Ik ben me veel bewuster van vele gevoelens en probeer ook bewuster te handelen in reacties.

Ik ben er nog niet helemaal maar ik ben zeker een heel eind gekomen van waar ik was! Elke dag leer en ontwikkel ik nog steeds. Maar zonder deze hulp was ik nooit zo ver gekomen, dat weet ik zeker.
Ik raad een traject een ander ook aan. Ik heb een hoop geleerd op meerdere fronten wat nooit in mij op zou zijn gekomen. Tuurlijk is er geen wondermiddel naar zelfliefde, maar de bewustwording die ik heb ervaren en alles wat deze periode me heeft gebracht zou ik iedereen gunnen. Keep on going, want je helpt echt mensen!

Duo Sessies

Duo Sessies

Joëlla | Vrouw | 33

Via via kwam ik bij Melissa terecht. 

Een directe vraag had ik niet gelijk, maar iets in mij zij contact met haar te leggen. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

 

Ze is zo’n fijn persoon ze luistert goed naar je en tegelijk weet ze de spiegel goed voor je te houden. Ik heb nieuwe inzichten gekregen m.b.t. mijn houding en wat dat mij oplevert of wat het eigenlijk niet oplevert.

 

Ik stond niet goed in contact met mijzelf en mijn emoties. Door beide sessies (baby hypnose en innerlijk kind werk) ben ik samen met haar tot de kern gekomen. Emoties horen bij het leven en het is goed om ze te voelen, weten waar het vandaan komt en hoe om te gaan met.

 

Tussen mijn beide sessies zat 3 dagen en 2 dagen later schrijf ik deze review. Ik kan je zeggen het universum heeft mij zeker al op de proef gesteld. Dit is voor mij alleen maar het bewijs dat ik hier goed aan heb gedaan. Met de inzichten en de tools die ik van Melissa heb gekregen kan ik oude patronen doorbreken.

 

Much love vrouw ❤️

Eliana Vrouw | 30

Ik vond het super spannend om onder hypnose te gaan.

Nog voor de afspraak had ik Melissa een berichtje gestuurd dat ik echt zenuwachtig was.

Ik vond het fijn dat ze me alles uit legde en me geruststelde.

Ik kwam met een goed gevoel bij haar.
 

Toen we begonnen aan de baby hypnose gingen we dus terug in de tijd. Ik vond het in het begin moeilijk om terug de tijd in te gaan het was zo'n donkere plek ik voelde even de pijn, stress, chaos en de energie die mijn moeder toen had.


She was fighting her own demons. Doordat ik dat zag en voelde begrijp ik nu waarom ze zo veel moeite had om liefde te kunnen geven en ontvangen. Melissa sprak met me en stelde me gerust dat ik die energie daar mag laten en niet mee hoef te nemen naar het nu.


Daarna begeleidde Melissa mij naar een mooie plek. Daar zag ik een hele lieve rustige kant van mijn moeder die ik niet echt ken. Ik zag hoe ze mij als baby vast had.
Hoe zij denk ik als moeder had willen zijn.
 

Mijn moeder is al 14 jaar geleden overleden. Ik vond het mooi om haar even te zien. Het leek zo echt.

Ik voel nu meer rust wanneer ik aan het verleden denk.

Ik vond het een hele mooie ervaring.

Dionne | Vrouw | 32

Ik heb vanaf mijn kindertijd tot aan volwassenen zijn, veel trauma’s opgelopen.
Hierdoor ben ik in een overlevingsstand gaan staan wat mij niet meer dient en averechts werkt. Ik heb jaren therapie gehad. Sinds kort gericht op het innerlijk kind de therapieën waren vooral gericht op mijn gedrag en denkpatronen. Maar nooit echt bij de bron. De bron is mijn kleine ik. Zo verlaten, eenzaam, geen liefde, geborgenheid en al helemaal geen veiligheid.

Een groot gat en gemis diep in mij. 

De kindsessie met Melissa was heel intens. Ik leer om als volwassen ik, mijn innerlijk kind gerust te stellen. Te luisteren, te omarmen, troosten en vooral lief te hebben. Dit zorgt ervoor dat ik in het dagelijks leven, wanneer ik getrieerd word, mijzelf uit de overlevingsstad kan houden.
Door de begeleiding van Melissa durft ik dit stuk van mijzelf aan te kijken. Ook al is het spannend en eng. Melissa biedt mij de veiligheid om te zijn wie ik ben en te kijken naar wie ik ben. Ik heb na al die jaren geleerd dat het niet alleen draait om je hoofd op orde te hebben. Maar vooral je hart. 
Ik heb veel gewerkt aan mezelf vanuit mijn volwassen positie maar waar het daadwerkelijk vandaan komt is mijn innerlijke kind. Als iemand bereid is om aan zichzelf te werken en wilt leren om van zichzelf te houden en zichzelf te dragen, dan is de innerlijk kind sessie een echte aanrader. 
Voor de sessie stopte ik mijn gevoelens vooral weg, negeerde ik deze en ging ik gewoon door. Wat ik vooral heb geleerd is bij mijn innerlijk kind stilstaan, luisteren ernaar en samen kijken naar wat er nodig is om haar liefde en veiligheid te kunnen geven.

Vallayla | Vrouw 34

Wow.. waar moet ik beginnen met mijn review..
Beetje starend naar mijn lege vel..
Zoveel gedachten, maar uiten, kan ik dat wel?
Huilen, lachen en voelen stonden hier bij mij centraal
Ik neem jullie graag mee op reis, dit is mijn verhaal..

Ik weet niet meer precies hoe Melissa op mijn pad kwam, maar 1 ding is voor mij nu duidelijk, ze was daar met een reden. 

Ik begon mijn eerste sessie met angst en lichte paniek.
Zenuwen of ik mezelf wel los kon laten en paniek omdat ik bang was voor wat ik kon gaan ontvangen. Gelukkig kon Melissa mij snel back to earth brengen en zijn we de hypnose gestart.
Ik heb bij de eerste sessie (baby hypnose) al mijn antwoord gekregen waarom ik ben zoals ik ben. Ik cijfer mijzelf niet helemaal weg maar ik vond andere wel belangrijker dan mijzelf. Een schuldgevoel waar ik zelf niet eens bewust van was maar dit wel mijn leven leiden. De inzichten en vooral het gevoel wat mij na de sessies is bijgebleven, is priceless. Ik kan nog steeds niet bevatten dat ik kon voelen wat iemand anders voelde. De warmte, de liefde maar ook het verdriet. Ik kon voor het eerst troost geven in een situatie waar ik dacht altijd gefaald te hebben. Dat voelde zo enorm fijn.

Na de eerste hypnose volgde een paar dagen rust.
Even alles verwerken en vooral in werking zetten wat ik nu al heb geleerd. 
Het was en is lastig om je gewoontes te veranderen maar ik merkte al gauw dat het me veel rust gaf.
Mijn volgende sessie was het Innerlijk kind.
Deze sessie voelde als het verwerken van mijn pijn puntjes. Ik had geen moeite met het visualiseren, dat ging helemaal vanzelf.
Ik zag mijn kleine ik al zitten nog voor Melissa het uitgesproken had. Het eerste gevoel wat toen in mij opkwam was "gezelligheid" en ik moest lachen. Lachen omdat ik het grappig vond dat ik het fijn vond om samen te zijn.

We hebben samen gesprongen over onze tijdlijn die voor haar nog zou komen en voor mij al was geweest. Ik was ineens niet meer alleen in al die vervelende situaties en dat gaf mij kracht, liefde en begrip. Toen ik na de behandeling mijn ogen weer open deed vond ik het oprecht jammer dat ik haar hand los had moeten laten. Maar wanneer nu mijn trigger alarm afgaat, is ze weer daar, dan zijn wij weer samen.
Al met al was dit een hele mooie ervaring met wijze levens lessen op maat voor mij gemaakt. Dankjewel ❤ 
 

P.s. Het leukste van de hypnose vond ik de tijd.. ik dacht dat ik maximaal 15 minuten onderweg was. Bleek ik al meer dan een uur met me ogen dicht te zitten.

“Allow yourself to see what you don’t allow yourself to see.” 

Liefs Layla Koekie

Celine | Vrouw | 27

​Melissa werkt langzaam naar de hypnose toe en doet alvorens verschillende oefeningen me je samen om je ‘klaar’ te maken voor het moment dat je onder hypnose zult gaan.

Ook tijdens de hypnose vraag Melissa op momenten je toestemming alvorens ze verder gaat. Dit maakte dat ik me geheel veilig en op mijn gemak voelde ondanks deze ervaring spannend is. Ook geeft zij ruimte voor al je emoties. Melissa blijft tijdens de hypnose geregeld je geruststellen door aan te geven dat het goed is. Ik heb de begeleiding van Melissa als zeer puur en prettig ervaren. Je kunt er 100% op vertrouwen dat zij niets zal doen wat je vertrouwen zal schaden. Zij zal niet over je grenzen gaan en geeft je het gevoel dat je de controle kunt behouden zelf als je onder hypnose bent. Tijdens de hypnose ben ik teruggegaan naar het moment van mijn geboorte en heb ik mijn baby-zelf vastgehouden en in mijn hart gesloten. 

 

Ik geloofde altijd dat zowel ikzelf als anderen niet echt om mij zouden kunnen geven. Want als je ouders dat al niet doen, wie zou er dan wel van me kunnen houden. Deze hypnose heeft me doen beseffen dat deze gedachte totaal niet relevant is en ik niet afhankelijk ben van hun liefde. 

 

Het eerste dat mij opviel na de hypnose is dat ik complimenten van andere mensen niet meer afwijs maar dankbaar kan aannemen. 

 

Door de hypnose heb ik ervaren dat je de problemen die je in het heden ervaart, bij de kern aanpakt. Je kunt wel tools leren om met bepaalde destructieve gedachten in het hier en nu om te gaan. Maar met dat alleen kom je naar mijn mening niet tot de kern en mogelijke oorzaken van je problemen die je in het heden ervaart. 

 

Door de hypnose kun je gaan beseffen dat je van jezelf mag houden en je die afhankelijk bent van de goedkeuring of liefde van een ander. Het is een cadeau aan jezelf dat je in je verdere leven met je meedraagt.

Louis | Vrouw | 31

Ik kan nog steeds niet op woorden komen over hoe bijzonder de sessies met jou waren.

Ik kan nog steeds niet op woorden komen over hoe bijzonder de sessies met jou waren. Het voelt alsof ik nog in een helikopter view zit gevoelsmatig om te landen in een juiste landingsbaan om het in woorden te kunnen vertalen.

 

Vandaag vroeg een vriendin hoe de sessies bij jou zijn gelopen en er kwamen alleen handgebaren, whatthefucks en veel wows en grote ogen bij kijken. Het was een en al fenomenaal. Je hebt mij zoveel inzicht gegeven en zicht op mezelf en mijn waarheden. Ik voel mij verlost van een dikke, zware, onzichtbare bijbel die ik met mij meedroeg waar mijn trauma’s uitgebreid zijn beschreven met open eindes. Ik heb niet alleen antwoord op mijn bewuste en onbewuste vragen gekregen, maar ook punten die ik achter bepaalde trauma’s heb kunnen zetten. De trauma bijbel was onbewust zo belastend. Door de sessies heb ik het een plek kunnen geven naast al mijn andere zelfontwikkeling boeken. Ik voel mij lichter, wijzer en intuïtief krachtiger dan ooit. 

 

Het was een ervaring die zo bijzonder mooi was. Zo aligned! Navertellen zou lijken op een koek koek sprookje voor boekgeleerden. Maar shit was mad real! Diepe buiging voor hoe jij mij met alle ruimte hebt opgevangen met warmte, liefde en KENNIS! You know your art!

1:1 Coaching

1:1 coaching

Henk | Man | 41

Vanmorgen een mooie sessie gehad van Melissa.

Hierdoor is er een spreekwoordelijk kwartje gevallen.

Hoe het kwartje precies is gevallen kan ik moeilijk onder woorden brengen.

We deden een visualisatie. En die ging heel diep. Ik heb gehuild en gelachen hierbij. Maar dankzij de visualisatie kon ik heel goed bij verstopte emoties en deze echt los laten.

En dat voelt echt als een kado! Mijn dank is ook erg groot.

Ik ervaar een rust waar het me een tijdje aan ontbrak.

Liesbeth Pinas | Vrouw | 50

Ik wil even mijn dank uitbrengen aan Melissa Hoogeveen (Founder of iamhealing)
Melissa heeft mij het laatste duwtje en inzicht gegeven dat ik er klaar voor was om nog meer in mezelf en me jongeren project “Be Yourself” te geloven. Ze vroeg me: Waar wacht je op, je kan het. En ze had gelijk waar wachtte ik op? Ik wil haar bedanken voor de tijd die ze voor mij heeft genomen en mij inzicht heeft gegeven over mezelf. Ik ben trots om wat je doet en dat je mensen op een positieve manier een spiegelbeeld van zichzelf laat zien. Ga vooral door met wat je doet en de koffie staat altijd voor je klaar.

 

Veel liefs,

Liesbeth Pinas

Sharon | Vrouw | 35

Vandaag is het 11 jaar geleden dat jij koos voor euthanasie.
Ik heb het nooit begrepen ik voelde me altijd in de steek gelaten. Hoe kon je nou je dochter zo achterlaten. Betekende ik dan niet genoeg voor jou? Vorige maand was ik aanwezig bij opnames met een medium, en toen die mevrouw zei dat je zo stil was, dacht ik alleen pff echt mijn moeder weer. Maar daarna heb ik de baby hypnose gedaan bij Melissa en heb ik gevoeld wat jij al die jaren hebt gevoelt en heb ik het een plekje kunnen geven. Ik begrijp alles nu… Vandaag is voor mij een moeilijke dag maar nu 11 jaar later wel met een andere kijk erop, een heldere kijk, een fijnere kijk.

Evelien | Vrouw 33

Afgelopen woensdag heb ik een hele fijne quantum hypnose sessie gehad.
Mijn vraag “Hoe kan ik contact maken met andere buiten aards wezen?” werd heel serieus genomen en goed uitgewerkt. Melissa stelde mij duidelijke vragen en vatte alles heel goed samen. Met haar fijne energie zorgde ze ervoor dat ik me enorm op me gemak voelde.

Middels een free flow quantum hypnose bracht Melissa mij naar een diepe staat van zijn en leidde ze me in de hypnose naar de meest prachtige plekken. Ik kreeg daadwerkelijk contact met buitenaardse wezen. Door de begeleiding van Melissa kon ik ook een gesprek voeren en duidelijke vragen stellen, die beantwoord werden.

Melissa is een erg fijne therapeut die haar werk met passie en liefde behandeld. Ze is enorm flexibel en kan makkelijk schakelen. Ze werkt volledig vanuit haar intuïtie, wat ik echt een prachtige gave vind.

Ik ben onwijs blij met deze sessie, omdat Melissa mij op een zeer verantwoorde en vertrouwde manier heeft begeleid. Voor iedereen die zich meer wilt verdiepen in spirituele vraagstukken, healing en trauma verwerking, raadt ik Melissa zeker aan.
Je bent een topper Melissa

Anoniem | Man | 64

Tijdens mijn eerste Quantum Hypnose cursus ben ik in contact gekomen met Melissa.

Een plezierige verschijning met een bijzondere uitstraling en stem.

Mijn doel was/is om een levensbedreigend gezondheidsprobleem aan te pakken en op te lossen.
Door een oriënterend gesprek, waarin Melissa een en al veiligheid en rust is, heeft dit geleid tot een 2-tal sessies. Deze visualisatie-hypnose sessies, geleid door de voice van Melissa als reisleidster, hebben mij inzichten gegeven in mijzelf en in de energieblokkades welke invloed hebben op mijn gezondheidsproblemen.

Zo is duidelijk geworden  welke boodschap mijn lichaam hiermee stuurt en heeft Melissa kunnen starten met mijn Healing-proces: het opheffen van de energieblokkades en het weer in balans brengen van mijn Chakras. Ik ben een 64-jarige ondernemer ,gelukkig getrouwd ,vader van 4 kinderen en opi van 5 kleinkinderen.

Melissa heeft mij laten inzien dat het nooit tonen van emoties, het nooit huilen als "man" omdat ik dit zag als een teken van zwakte, van  invloed is geweest op mijn longproblemen.
Het altijd inhouden van tranen , deze opgekropte energieen die nu mede mijn longweefsel aanzetten tot celwoekering en de boodschap hieraan te werken voor de generaties voor mij maar vooral voor de generaties na mij. Hoewel ik bewust gelukkig ben opgegroeid heb ik tegelijkertijd in mijn onderbewustzijn blokkades aangeleerd die nu mede oorzaak zijn van mijn gezondheidsproblematiek.
Het werken hieraan dagelijks met zelfmeditatie  en met professionele hulp van Melissa zijn de start van mijn Healing-proces.


Ben Melissa bijzonder dankbaar voor haar veilige begeleiding op dit voor mij onbekende pad naar weer een gezond en vitaal lichaam. Weet ook zeker dat  'niet huilen' een Mannen-ding is waar velen profijt van kunnen hebben om te leren open te staan voor het delen van emoties&tranen.

Melissa Hoogeveen - Footer Background.png
bottom of page