top of page
PXL_20230909_090956629.PORTRAIT_edited.jpg

Red Flag Game

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige situaties je ongemakkelijk laten voelen? Of waarom je het soms moeilijk vindt om je grenzen aan te geven? Je bent niet de enige. Het herkennen, aangeven en bewaken van je grenzen is een universele uitdaging waar we allemaal weleens mee stoeien.

Maar hier is het goede nieuws: bij de Red Flag Game begrijpen we dat grenzen stellen niet altijd gemakkelijk is, en dat is helemaal oké. Ons doel is om jou te helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel, door je de tools en inzichten te geven om je grenzen effectief te leren herkennen, aangeven en bewaken.

loader,gif

In de Red Flag Game kom je soms uitdagende situaties tegen, maar we beloven je dat het een spannend en verrijkend avontuur zal zijn. Het is een veilige omgeving om te oefenen, te leren, te groeien en natuurlijk plezier te hebben.

Klaar om te ontdekken hoe de Red Flag Game jou kan helpen?
Laten we beginnen!

RFG, oftewel de Red Flag Game, is veel meer dan zomaar een spel. Het is een krachtige en interactieve workshop die draait om het verkennen, herkennen, aangeven, en bewaken van persoonlijke grenzen. Hier laten we je kennismaken met de basisprincipes, doelen en voordelen van RFG.

De Essentie van RFG

RFG is ontworpen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin deelnemers de complexiteit van hun eigen grenzen en die van anderen kunnen begrijpen. Dit doen we door middel van uitdagende en leuke activiteiten en gesprekken.

Variatie op maat

Bij RFG begrijpen we dat geen twee groepen precies hetzelfde zijn. Daarom bieden we variatie op maat om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze workshop is beschikbaar in drie unieke varianten, elk ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende doelgroepen:

De Voordelen van RFG

  • Zelfvertrouwen: Je leert je grenzen te begrijpen en te communiceren, wat je zelfvertrouwen vergroot.
     

  • Betere Communicatie: Je ontwikkelt vaardigheden voor effectieve en respectvolle communicatie.
     

  • Gezondere Relaties: Het begrijpen van grenzen leidt tot gezondere relaties, op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

RFG is geen gewoon spel; het is een transformerende ervaring die je de kracht geeft om je grenzen te verkennen, te begrijpen en te omarmen.
Het is de sleutel tot een gelukkiger, gezonder en zelfverzekerder leven.

Of je nu met tieners, volwassenen of zakelijke teams werkt, we hebben de juiste variant om aan jouw behoeften te voldoen. We passen onze workshop aan zodat deze perfect aansluit bij jouw doelgroep en situatie. Dus, welke variant past het beste bij jou? Neem contact met ons op voor meer informatie of mogelijkheden om de workshop aan te passen aan jouw wensen.

Waardevol aan de RFG vond ik dat ik ervaringen en grenzen kon delen en vergelijken met die van andere mensen. Ik heb hierdoor geleerd bewuster te zijn van mijn eigen grenzen. Ook heb ik geleerd dat hoewel er grote verschillen kunnen zijn in grenzen, je er samen toch op een harmonieuze manier uit kan komen. Dat was erg waardevol. Ik raad dit spel vooral aan aan bv groep die vaak samen zijn. bv collega’s, families en vriendengroepen zodat je het erna ook samen kunt integreren.

Leonie | 33

bottom of page