top of page

Waarom je wel ‘Shit’ manifesteert en niet ‘The Good Shit’

Als je bekend bent met de wet van aantrekking, dan weet je dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat geldt voor zowel positieve als negatieve dingen. Veel mensen denken dat ze nooit iets manifesteren omdat ze alleen maar tegenslagen en negatieve dingen ervaren in hun leven. Maar het tegendeel is waar: ze manifesteren wel degelijk, alleen richten ze hun aandacht op de verkeerde dingen. Ze richten zich op ‘shit’. Als je toch aan het manifesteren bent, waarom dan niet de goede dingen? Misschien herken je wel de situatie waarin je jezelf bevindt. Je hebt het gevoel dat je vastzit en dat alles tegenzit. Je baan is niet leuk, je relatie loopt niet lekker en je gezondheid is niet optimaal. Het lijkt alsof het universum tegen je is en dat je alleen maar ellende aantrekt. Maar wat als ik je vertel dat je die situatie zelf gecreëerd hebt? Ik weet dat dit niet het antwoord is wat je wilt horen, maar het is wel de waarheid.

We hebben allemaal gedachten, gevoelens en overtuigingen die ons leven vormgeven. Als je gelooft dat je niet goed genoeg bent of dat je geen succes verdient, dan zul je ook geen succes hebben. Als je denkt dat het leven zwaar en moeilijk is, dan zul je alleen maar zware en moeilijke situaties aantrekken. Als je echter gelooft dat het leven vol kansen en mogelijkheden zit, dan zul je ook meer kansen en mogelijkheden zien en aantrekken.

Maar hoe verander je dan je gedachten en overtuigingen als je al jarenlang in een negatieve spiraal zit? Het begint allemaal met bewustwording. Je moet je bewust worden van je gedachten en overtuigingen en de impact die ze hebben op je leven. Je kunt bijvoorbeeld een dagboek bijhouden waarin je opschrijft welke gedachten je hebt en hoe je je voelt. Zo kun je patronen ontdekken en zien waar je aandacht naar uitgaat.

Als je eenmaal bewust bent van je gedachten en overtuigingen, dan kun je beginnen met het veranderen ervan. Dit kun je doen door positieve affirmaties te gebruiken, bijvoorbeeld: "Ik ben succesvol en gelukkig" of "Ik verdien het beste in het leven". Herhaal deze affirmaties regelmatig en voel de emotie erachter. Als je deze positieve emotie voelt, dan trek je ook positieve dingen aan.

Een andere manier om je gedachten te veranderen is door visualisatie. Visualiseer dat je je doelen hebt bereikt en hoe dat voelt. Zie jezelf als een succesvolle en gelukkige persoon en voel de emoties die daarbij horen. Als je deze visualisatie regelmatig doet, dan programmeer je je onderbewustzijn om die realiteit te manifesteren.

Maar het is niet genoeg om alleen maar te visualiseren en positief te denken. Je moet ook actie ondernemen en stappen zetten om je doelen te bereiken. Het universum zal je niet zomaar je droomleven geven, je moet er wel wat voor doen.

Daarom is het belangrijk om doelen te stellen en een plan van aanpak te maken om die doelen te bereiken. Als je niet weet wat je wilt, dan is het moeilijk om het te manifesteren. Neem de tijd om na te denken over wat je echt wilt in het leven en maak vervolgens een actieplan om daar te komen.

Als je merkt dat je vastloopt of het niet lukt om je doelen te bereiken, neem dan even een stap terug en kijk naar wat er gaande is. Misschien heb je negatieve overtuigingen die je tegenhouden, of misschien heb je gewoon meer tijd of middelen nodig om je doelen te bereiken. Wees niet te hard voor jezelf en blijf in jezelf geloven.

Kortom, als je wilt manifesteren, moet je op de juiste dingen richten en actie ondernemen om je doelen te bereiken. Het universum zal je helpen als je in jezelf en je dromen gelooft. Dus waarom zou je niet de goede dingen manifesteren en het leven van je dromen creëren? Focus je niet op alle ‘shit’ in je leven maar richt je op ‘The Good Shit’!

Als je merkt dat je worstelt met het onder controle krijgen van je negatieve gedachten en overtuigingen, dan kan ik je helpen. Door middel van coaching en begeleiding kan ik je leren hoe je je gedachten kunt veranderen en jezelf kunt richten op de goede dingen. Neem contact met me op als je hulp nodig hebt om je dromen te manifesteren en het leven te creëren dat je verdient. Laten we samen werken aan het manifesteren van 'The Good Shit'!


Comentários


bottom of page